Oturma odası muhtemelen evinizin en önemli bölümüdür. Bunun nedeni, tüm aile üyelerinizi ve arkadaşlarınızı, hayatın çeşitli konularını tartışan sohbetlere girerken ağırlayan oda olmasıdır. Her zaman mükemmel konfor, stil ve kişiliğe sahip olması gereken bir kaçış cenneti olmalıdır. Bu nedenle oturma odası mobilyanızı göz önünde bulundurmanız çok önemlidir.

Döşemeli mobilyalar bugün geniş bir yelpazede mevcuttur. Üretimleri için kullanılan malzeme kalitesi ve türü ihtiyaçlara göre kişiselleştirilebilir. İyi seçilmiş bir döşemenin en önemli özellikleri şunlardır: dayanıklılık, yüksek estetik ve kumaşı temiz tutma kolaylığı. Kumaş seçerken, malzemenin iç mekanda iyi görünüp görünmeyeceği de göz önünde bulundurulmalıdır.



Deri Benzeri Döşeme

Bugün çok yaygın bir seçimdir. Esas olarak zamansızlığı, çok yönlülüğü ve çeşitli tarzlarda tasarlanmış odalara dahil edilme kolaylığı nedeniyle. Avantaj, aynı zamanda dokunma malzemesine hoş bir görünüm, kire karşı önemli bir direnç ve malzemeyi temiz tutmanın kolay olmasıdır.





Kumaşlar

Kumaşlar genellikle deri döşemeden daha ucuz bir seçenektir. Öte yandan, yüksek kaliteli malzemeler benzer maliyetler gerektirebilir. Birçoğunun temizliği kolaylaştırmak ve su emilimini engellemek için kirlenmeyi önleyen (toz birikmesini sınırlayan dahil) özel kaplamaları vardır. En iyisi yumuşak ve elastiktir, su geçirgenliği mükemmeldir ve çok zengin bir renk paletinde mevcuttur. Böylece onlardan her boyutta ve farklı tipte mobilya yapabilirsiniz. Kumaşlar arasında günümüzün en popüler çeşitleri mikrofiber, alcantara, fitilli kadife, viskon şönil, keçedir.

Bu kumaşlar sadece görünüş olarak değil, aynı zamanda farklı dokunsal hisler verir ve mukavemet veya elastikiyet açısından farklı özelliklere sahiptir.

Post relacionado